Over mij

Bowen beter in een handomdraai

Hans LindersMijn naam is Hans Linders, wonend in Hillensberg Duitsland, direct over de grens nabij Doenrade. Ik werk bij de gemeente Maastricht en buiten mijn werk is sport altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik ben vroeg begonnen met voetbal, stond als 15 jarige tussen de grote mannen van het 1e elftal van Urmondia en op 17 jarige leeftijd voetbalde ik bij Caesar, op dat moment uitkomend in de hoofdklasse van de amateurs.

Toen ik 19 jaar oud was heb ik de overstap gemaakt naar MVV Maastricht, waar ik 13 jaar als semi-prof heb gespeeld. Tijdens mijn MVV periode heb ik ook het diploma sportmasseur gehaald. Vanaf het 1e jaar bij MVV heb ik veel hamstring- en rugproblemen gehad en ben door menig therapeut behandeld. Ook na mijn actieve loopbaan ben ik nooit klachtenvrij geweest. Totdat ik kennis maakte met een Bowenbehandeling. Aangezien ik op dat moment nog bij 2 therapeuten onder behandeling was, is mijn interesse toch gewekt door een bevriende Bowentherapeut.

Na de eerste behandeling stond ik er versteld van dat ik, door een lichte beweging met duimen en wijsvingers over de spier op bepaalde plaatsen op mijn lichaam, me daarna veel beter voelde en de spanning in mijn lijf geheel verdwenen was. In oktober 2010 ben ik gestart met de opleiding tot Bowentherapeut. In november 2014 ben ik gestart met mijn praktijk ‘Bowentherapie Hans Linders” De afgelopen jaren heb ik menigeen behandeld en ik verwonder mij erover hoe sterk en op welke wijze het lichaam op een specifieke behandeling reageert.

drawstring ponytails for natural hair best hair products 2018 human hair extensions wrap around ponytail for black hair order brazilian hair human hair extensions clip in updo hair pieces uk how to put in clip in hair extensions for thin hair hair extensions banana hair clips long weave hairstyles for oval faces hair extensions online